Οι καθαριστές αέρα στα σχολεία

Οι καθαριστές αέρα στα σχολεία

Οι καθαριστές αέρα στα σχολεία

Είναι οι καθαριστές αέρα στα σχολεία απαραίτητοι; Μπορούν αλήθεια να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν οι μαθητές; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε με ποιόν τρόπο μπορούν οι μαθητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους!

Μελέτες δείχνουν ότι η καλή ποιότητα του εσωτερικού αέρα στη σχολική τάξη αυξάνει την ικανότητα του μαθητή να ολοκληρώνει διάφορες εργασίες. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ένας μαθητής συγκεντρώνεται πιο εύκολα, εκτελεί καλύτερα υπολογισμούς και επιπλέον ενισχύεται η μνήμη του.

Με αυτά ταΟι καθαριστές αέρα στα σχολεία: Blue Air Pro M  γεγονότα κατά νου,  η Μόλι Γκρέκο, παθολόγος λόγου στα δημόσια σχολεία του Σικάγου, αποφάσισε να βοηθήσει τους μαθητές της να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Πήρε, λοιπόν, έναν καθαριστή αέρα Blueair Pro M για την τάξη της με σκοπό να εξαλείψει τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και να προσφέρει στους μαθητές της καθαρό και φρέσκο αέρα. Οι καθαριστές αέρα στα σχολεία δεν ήταν τόσο συνηθισμένοι, αλλά για τη Μόλι, ήταν απολύτως απαραίτητο να προσθέσει έναν στην τάξη της.

«Κατανοώ τη σημασία που κρύβεται πίσω από την ποιότητα του αέρα», λέει. Ο αέρας που αναπνέουμε είναι σαν τη βενζίνη που βάζουμε στο αυτοκίνητό μας. Εάν θέλετε ένα αυτοκίνητο υψηλής απόδοσης, χρειάζεται premium αέριο για να είναι πιο αποδοτικό, να διαρκεί περισσότερο και να αποδίδει καλύτερα. Το ίδιο ισχύει για όλους μας, παιδιά και ενήλικες. Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε έχει μεγάλο αντίκτυπο στη μάθηση και την ευεξία μας. Ο καθαριστής Blueair δημιουργεί ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τους συναδέλφους και τους μαθητές μου καθώς και τον εαυτό μου μειώνοντας τη μόλυνση του αέρα που μας κάνει να αρρωσταίνουμε και να μην μπορούμε να αποδώσουμε στην καθημερινότητά μας. Ανυπομονώ να δω το θετικό αντίκτυπο του καθαρότερου αέρα στην ακαδημαϊκή πρόοδο των μαθητών».

 

Ποιότητα αέρα & απουσίες

Ένας καθαριστής αέρα σε μια γεμάτη τάξη μαθητών μειώνει την εξάπλωση του κρυολογήματος και της γρίπης, αφού φιλτράρει τα βακτήρια και τους ιούς. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει τα αλλεργιογόνα και τους παράγοντες άσθματος. Πράγματι, σύμφωνα με το CDC, η ασθένεια που σχετίζεται με το άσθμα είναι μια από τις κύριες αιτίες απουσίας σχολείου, καθώς αντιπροσωπεύει πάνω από 14 εκατομμύρια χαμένες σχολικές ημέρες ετησίως. Η παρακολούθηση και η βελτίωση του εσωτερικού αέρα για τη μείωση των απουσιών των μαθητών λόγω ασθένειας, μπορεί να βελτιώσει άμεσα τη συνολική απόδοση του μαθητή και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τη μελλοντική ακαδημαϊκή επιτυχία του!

Επαρκής εξαερισμός και έλεγχος προέλευσης αέρα

Ένα άλλο βήμα προς τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στα σχολεία είναι η βελτίωση του συνολικού εξαερισμού των χώρων. Η Επιτροπή Ενέργειας της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι τα ποσοστά εξαερισμού στα περισσότερα σχολεία είναι κάτω από τα συνιστώμενα επίπεδα, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, σε μια μελέτη στην Καλιφόρνια, μόνο ένα στα τρία σχολεία είχε ρυθμούς εξαερισμού που ήταν λιγότερο από τα μισά από τα συνιστώμενα επίπεδα. Το περιοδικό άνοιγμα των παραθύρων μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ροής του εξωτερικού αέρα στο εσωτερικό για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα. Η αφαίρεση των πηγών ρύπανσης μπορεί επίσης να αυξήσει σημαντικά την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Οι κοινές πηγές ρύπανσης στα σχολεία περιλαμβάνουν τοξικά καθαριστικά, χρώματα και υλικά με φορμαλδεΰδη. Πέρα από αυτές τις προσπάθειες, η χρήση ενός καθαριστή αέρα, όπως το Blueair Pro M, για την εξάλειψη του 99,97% των ατμοσφαιρικών ρύπων έχει άμεση επίδραση, διατηρώντας εύκολα τα βέλτιστα επίπεδα ποιότητας του αέρα στην τάξη.

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και μάθετε περισσότερα για τους καθαριστές αέρα και τις ευεργετικές ιδιότητες που μπορούν να έχουν στην καθημερινότητά σας!

 

Πρόσφατα Άρθρα

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι