Η αποστολή μας;
Καθαρός αέρας για την επόμενη γενιά

Πρωτοπόρος στον premium καθαρισμό αέρα (καθαριστές αέρα, εποπτεία ποιότητας αέρα, καθαριστές αέρα αυτοκινήτων)

Η Blueair είναι μια παγκόσμια εταιρεία, μέλος του Ομίλου Unilever

Έρευνα και ανάπτυξη – Κίνα, Ινδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Σουηδία, Η.Π.Α.

Τοπικά Κεντρικά Γραφεία – Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Σουηδία (κέντρο καινοτομίας), Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Η.Π.Α.

Αντιπροσωπείες σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως

Σχεδιασμένο στη Σουηδία

Περήφανος πάροχος καθαρού αέρα σε κυβερνήσεις, ιδρύματα και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο

7770i

Καθαριστές αέρα και αμερικάνικη κυβέρνηση

Μετά την ευαισθητοποίηση της Κίνας σχετικά με την ατμοσφαιρική, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επιλέξει πάνω από 35.000 Blueair καθαριστές αέρα ως λύση για τις πρεσβείες και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε Κίνα, Ινδία, Μακεδονία, Αφγανιστάν, Βιετνάμ, Μπαγκλαντές και πολλά άλλες χώρες.

Καθαριστές αέρα και Volvo
παρουσία στις εκθέσεις Volvo ανά τον κόσμο

Fairmont Beijing

Το Fairmont Beijing ήταν το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που παρέχει πιστοποιημένο καθαρό αέρα στους επισκέπτες του. Όλα τα δωμάτια και κοινόχρηστοι χώροι όπως σπα, VIP και σαλόνια είναι εξοπλισμένοι με καθαριστές αέρα της Blueair. Το αποτέλεσμα ήταν η αύξηση της ικανοποίησης των επισκεπτών, των ποσοστών πληρότητας και υψηλότερες βαθμολογίες TripAdvisor.

Τι το κάνει να ξεχωρίζει

Αυτό που κάνει τους καθαριστές αέρα Blueair μοναδικούς είναι η τεχνολογία του ιδιόκτητου Blueair HEPASilent™. Συνδυάζοντας ηλεκτροστατική και μηχανική διήθηση, η τεχνολογία HEPASilent™ εξασφαλίζει ότι ένας καθαριστής Blueair air παραδίδει ερισσότερο καθαρό αέρα γρηγορότερα και παράλληλα κάνοντας ελάχιστο θόρυβο και καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια.

Πιστοποιήσεις τρίτων

Blueair HealthProtect 7440 High Right JPG
Artboard 51 1

Η σημασία του καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις σας

Ο αέρας ενός κλειστού χώρου είναι 5 φορές πιο μολυσμένος από τον αέρα εξωτερικού χώρου. Ξοδεύουμε περίπου 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους. Για πολλούς από εμάς, ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρόνου είναι στη δουλειά.

Το σύστημα εξαερισμού που χρησιμοποιείται δεν είναι αρκετό

Καθαρίστε τον αέρα και εξοικονομήστε ταυτόχρονα

Οι καθαριστές αέρα Blueair υποστηρίζουν τη λειτουργικότητα ενός συστήματος  εξαερισμού μέσα από τη μείωση των επιπέδων ατμοσφαιρικών ρύπων στον χώρο σας και με αυτόν τον τρόπο εξαλείφουν την ανάγκη για την ύπαρξή του

Οι καθαριστές αέρα της Blueair είναι πλήρως βελτιστοποιημένοι για τους χώρους σας

Η τεχνολογία μας

Artboard 43 1

Τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2018, δοκιμές έγιναν σε ερευνητικά ιδρύματα RISE της Σουηδίας για την επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας της διήθησης της τεχνολογίας HEPASilent. Χρησιμοποιήθηκαν δύο είδη φίλτρων – του Blueair Classic και του Pro – με τη φορτισμένη χορήγηση μορίων στη μέθοδο που καθορίζεται από το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1822-5: 2009. Παρόμοια με τις προηγούμενες δοκιμές, τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι η τεχνολογία HEPASilent έχει μια αποδοτικότητα απομάκρυνσης του ιικού φορτίου και άλλων μορίων τουλάχιστον 99,97%.

Τεχνικά Πλεονεκτήματα

Συνδυάζοντας ηλεκτροστατική και μηχανική διήθηση, η τεχνολογία HEPASilent™ εξασφαλίζει ότι ένας καθαριστής αέρα Blueair προσφέρει περισσότερα

Artboard 50 1
Artboard 49 1

Kαθαρίστε τον αέρα με ταχύτερο ρυθμό - και το κάνετε με ελάχιστο θόρυβο και ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Οι χώροι σας βομβαρδίζονται συνεχώς με ρύπους. Ως εκ τούτου, η ροή αέρα ενός καθαριστή αέρα γίνεται εξίσου σημαντική.

Χάρη στην τεχνολογία Hepasilent™ της Blueair, Οι καθαριστές αέρα Blueair μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα λιγότερο πυκνά φίλτρα – καθαρίστε τον αέρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ρύπανση στις εγκαταστάσεις σας θα κρατηθεί στο ελάχιστο επίπεδο συνεχώς.

Οι λύσεις μας

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι