Αναπνέουμε ελεύθερα

Ζούμε έξυπνα

Προτεραιότητα ο καθαρός αέρας

Αναπνέουμε ελεύθερα

Ζούμε έξυπνα

Προτεραιότητα ο καθαρός αέρας

Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα

1
2
3

Ο μοναδικός απολυμαντής αέρα που εξοντώνει τον COVID-19

GermShield™

Ακόμα και όταν ο καθαριστής αέρα είναι σε κατάσταση αναμονής, η τεχνολογία GermShield ™ παρακολουθεί προληπτικά το δωμάτιό σας και σκοτώνει ιούς και βακτήρια στο φίλτρο χρησιμοποιώντας χαμηλό ρεύμα αέρα και φόρτιση πλάσματος.

SpiralAir™

Η τεχνολογία SpiralAir ™  παρέχει ροή αέρα 360 °. Περισσότερος καθαρός αέρας κυκλοφορεί γρήγορα σε κάθε γωνιά του δωματίου – ώστε να αναπνέετε καθαρό αέρα όπου κι αν βρίσκεστε.

 

Απομάκρυνση κορονοϊού

Το μοναδικό μηχάνημα που αποδεδειγμένα απομακρύνει τον Covid -19. Το τεστ πραγματοποιήθηκε από την MRIGlobal σε συνθήκες βιοασφάλειας επιπέδου 3 που αποτελεί και την υψηλότερη προδιαγραφή εργαστηριακών τεστ.

Whisper silent

Η σειρά HealthProtect ™ χρησιμοποιεί την τεχνολογία φιλτραρίσματος HEPASilent Ultra ™ για να προσφέρει την ισχυρή απόδοσή της – πιο ήσυχη από ένα ψίθυρο.  Έχει 10% χαμηλότερο θόρυβο από το παραδοσιακό πραγματικό φιλτράρισμα HEPA. 

Ποια είναι η AirGuru

Στην Air Guru πιστεύουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε και πάλι ελεύθερα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αρκεί να εντοπίσουμε το πρόβλημα που υπάρχει και να προσφέρουμε λύση. 

"Υπάρχουν οδηγίες από διεθνείς οργανισμούς για την απολύμανση του αέρα;"

Στην Air Guru προτείνουμε προϊόντα που σκοπό έχουν τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, με έμφαση σε θέματα υγείας και περιβαλλοντικής συνείδησης. Η απόλυτη συνθήκη για την τεχνολογία που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, είναι να υπάρχει ισχυρή επιστημονική απόδειξη τέτοια ώστε να συμπεριλαμβάνεται σε επίσημες οδηγίες από τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς οργανισμούς.

Η διεθνής επιστημονική κοινότητα…

"Είναι αναγκαίος ένας καθαριστής αέρα;"

Σύμφωνα με τις παγκόσμιες μετρήσεις περνάμε το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους.

Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε σε αυτούς αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την υγεία μας καθώς είναι τουλάχιστον 5 φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα και αυτό κάτω από ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος λόγω την ατμοσφαιρικής μόλυνσης.

Η πανδημία…

"HEPA ή άλλες τεχνολογίες;"

Επιμένουμε ότι μόνο η χρήση HEPA φίλτρου συνοδευόμενη από φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι η ενδεδειγμένη επιλογή. Γιατί:

-Τα φίλτρα HEPA κατασκευάζονται από υλικά (fiber) τελείως αβλαβή, φιλικά προς…

"Ποιο μηχάνημα εξυπηρετεί τον χώρο μου;"

Το βασικό ερώτημα στην αγορά ενός καθαριστή αέρα, εκτός των ποιοτικών χαρακτηριστικών του κάθε μηχανήματος, είναι το ποιο μηχάνημα είναι κατάλληλο να καλύψει τις ανάγκες εσωτερικού χώρου που διαθέτει ο καθένας μας. 

Δύο είναι οι βασικοί παράμετροι…

"Υπάρχουν πιστοποιήσεις για τους καθαριστές αέρα & απολυμαντές;"

Για τους καθαριστές αέρα λόγω του σκοπού τους (Δημόσια Υγεία), υφίστανται διαφορετικές πιστοποιήσεις από ανεξάρτητους, διεθνούς κύρους οργανισμούς

Οι συνεργάτες μας

Τελευταία Νέα

Work 1
  • Απολύμανση Αέρα ·

Ο σωστός καθαριστής αέρα θα επεκτείνει το προσδόκιμο ζωής σας

Σας ενδιαφέρει η υγεία σας. Παρακολουθείτε τι τρώτε, ασκείστε τακτικά, κάνετε ετήσιες εξετάσεις. Και όμως, κάθε μέρα κάνετε κάτι που βλάπτει την υγεία σας και…
Διαβάστε Περισσότερα

Κωνσταντίνος Σιούτας

Καθηγητής Πολιτικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο University of Southern California.

Anthony Fauci

Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων

Σύμφωνα με τον παγκοσμίου φήμης λοιμωξιολόγο, ‘τα φίλτρα HEPA βοηθάνε στην καταπολέμηση του κορονοϊού στο σπίτι, γραφείο και όλους τους χώρους συνωστισμού. Είναι αυτά που θα επιτρέψουν στον κόσμο να επιστρέψει στο γραφείο, να πάει στον κινηματογράφο και φάει σε ένα εστιατόριο ξανά. Με αποτελεσματικότητα στο 99,997%, αποτελούν προϋπόθεση για τη σωστή και υγιή απολύμανση του αέρα σε όλους τους χώρους.

Joseph Allen

Διευθυντής του προγράμματος ‘Healthy Buildings’ και Καθηγητής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας T. H. Chan του πανεπιστημίου Χάρβαρντ

Δημοσθένης Σαρηγιάννης

Καθηγητής και Διευθυντής Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Μηχανικής, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πολυτεχνική Σχολή, ΑΠΘ